Produk Anyar

  • Outdoor 4 Arms fFolding Rotary Airer

    Luar 4 leungeun fFolding Rotary Airer

    Rincian produk 1.Matrial: baja dicét + bagian ABS + garis PVC.Diaméter garis PVC 3mm, tali henteu gampang megatkeun.merek anyar, awét, bagian palastik ABS.mandiri, mewah, pérak, tabung aluminium anti karat, struktur padet.Jangkungna 2.Adjustable: Cai mibanda Saluyukeun dryer seamlessly kana jangkungna gawé idéal Anjeun.Aya sababaraha kios pikeun nyaluyukeun jangkungna garis cuci usaha Rotary pikeun drying tur nyaluyukeun tightness tina tali 3.Foldable na rotatable design kalam 4 leungeun nalika dipaké, bentang ...

  • 4 Arms Extendable Folding Outdoor Rotary Airer

    4 Panangan Extendable tilepan outdoor Rotary Airer

    Rincian produk 1.Matrial: baja dicét + bagian ABS + garis PVC.Diaméter garis PVC 3mm, tali henteu gampang megatkeun.merek anyar, awét, bagian palastik ABS.mandiri, mewah, pérak, tabung aluminium anti karat, struktur padet.Jangkungna 2.Adjustable: Cai mibanda Saluyukeun dryer seamlessly kana jangkungna gawé idéal Anjeun.Aya sababaraha kios pikeun nyaluyukeun jangkungna garis cuci usaha Rotary pikeun drying tur nyaluyukeun tightness tina tali 3.Foldable na rotatable design kalam 4 leungeun nalika dipaké, bentang ...

  • Green Telescopic Support Washing Line Prop 2.4m

    Héjo Telescopic Rojongan cuci Line Prop 2.4m

    Rincian Produk Item No Pedaran spésifikasi bungkusan L * W * H NW / GW 20/40/40 'H ft LYB 101 2.4m baju prop jeung konci pulas bubuk palapis tube diaméterna luar: 19mm diaméterna jero: 16mm panjang: 240cm Beurat: 605g 1PC / sisipan Warna lab + kantong plastik 12Pcs / Ctn 138 * 13,5 * 6cm, 8 / 8,5 30600 / LYQT 101 ROTARY Panutup Waterproof, Anti UV, 70g / m2 Jual Ukuran: 165 * 28CM Beurat: 78.5g Warna lab 1PC + kantong plastik 50Pcs/CTN 30*22*26, 4.5/5 LYQT 102 ROTARY C...

  • 2.4m Green Metal Telescopic Support Washing Line Prop

    2.4m Héjo Metal Telescopic Rojongan cuci Lin ...

    Rincian Produk Item No Pedaran spésifikasi bungkusan L * W * H NW / GW 20/40/40 'H ft LYB 101 2.4m baju prop jeung konci pulas bubuk palapis tube diaméterna luar: 19mm diaméterna jero: 16mm panjang: 240cm Beurat: 605g 1PC / sisipan Warna lab + kantong plastik 12Pcs / Ctn 138 * 13,5 * 6cm, 8 / 8,5 30600 / LYQT 101 ROTARY Panutup Waterproof, Anti UV, 70g / m2 Jual Ukuran: 165 * 28CM Beurat: 78.5g Warna lab 1PC + kantong plastik 50Pcs/CTN 30*22*26, 4.5/5 LYQT 102 ROTARY C...

  • Retractable Wall Mounted Washing Line

    Retractable témbok dipasang cuci Line

    Rincian Produk 1. Bahan kualitas luhur - Teguh, awét, tahan karat, énggal, stabil UV kuat, cuaca sareng tahan cai, kasus pelindung plastik ABS.Hiji PVC coated garis poliéster, diaméterna 3.0mm.Tali jemuran ieu aya 2 ukuran: 6m atanapi 12 m unggal baris, total rohangan pengeringan 6m / 12m.Pikeun clothesline 6m, ukuran produk 18.5*16.5*5.5cm;Pikeun clothesline 12 méter, ukuran produk 21 * 18.5 * 5.5cm.Kotak standar kami pikeun clothesline nyaéta kotak bodas, sareng kami nganggo b coklat anu kuat sareng dipercaya ...

  • Retractable Clothes Drying Rack

    Baju Retractable Drying Rak

    Rincian produk 1.Spasi drying badag: kalawan ukuran pinuh unfolded of 197.2 x62.9 x91cm (W x H x D), dryer tumble ieu ngahontal panjang drying of 20m, idéal pikeun approx 2 mesin cuci fillings;dina dua jangjang garing anjeun tiasa ngagaringkeun baju, ranjang atanapi duvets;max.2.Kapasitas bantalan anu saé: Kapasitas beban rak baju nyaéta 15 kg, Struktur rak pengering ieu kuat, janten anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan oyag atanapi ambruk upami baju beurat teuing atanapi beurat teuing.Éta tiasa tahan ...

  • Collapsible Clothes Folding Hangers

    Gantungan Lipat Baju Collapsible

    Rincian produk 1.Rohang pengering ageung: kalayan ukuran anu pinuh dibuka tina (75-126) * 170 * 64mm (W x H x D), Dina rak pengering ieu ngagaduhan rohangan pikeun garing dina panjangna 16m, sareng seueur beban cuci. bisa garing sakaligus.2.Kapasitas bantalan anu saé: Kapasitas beban rak baju nyaéta 35 kg, Struktur rak pengering ieu kuat, janten anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan oyag atanapi ambruk upami baju beurat teuing atanapi beurat teuing.Bisa nahan baju kulawarga.3. Multifungsi: Anjeun tiasa ...

  • Collapsible Clothes Folding Rack

    Rak Lipat Baju Collapsible

    Rincian produk 1.Rohang pengering ageung: kalayan ukuran anu pinuh dibuka tina (75-126) * 170 * 64mm (W x H x D), Dina rak pengering ieu ngagaduhan rohangan pikeun garing dina panjangna 16m, sareng seueur beban cuci. bisa garing sakaligus.2.Kapasitas bantalan anu saé: Kapasitas beban rak baju nyaéta 35 kg, Struktur rak pengering ieu kuat, janten anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan oyag atanapi ambruk upami baju beurat teuing atanapi beurat teuing.Bisa nahan baju kulawarga.3. Multifungsi: Anjeun tiasa ...

  • Folding Clothes Drying Rack

    Rak Jemur Baju Lipet

    Rincian Produk 1. Ruang pengeringan ageung: kalayan ukuran anu pinuh dibuka tina 168 x55.5 x106cm (W x H x D), dina rak pengering ieu ngagaduhan rohangan pikeun garing dina panjangna 16m, sareng seueur beban cuci tiasa garing dina sakali.2.Kapasitas bantalan anu saé: Kapasitas beban rak baju nyaéta 15 kg, Struktur rak pengering ieu kuat, janten anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan oyag atanapi ambruk upami baju beurat teuing atanapi beurat teuing.Bisa nahan baju kulawarga.3.Two desain jangjang: Kalawan dua nambahkeun ...

  • Aluminum Folding Clothes Drying Rack

    Aluminium tilepan Baju Drying rak

    Rincian Produk 1. Ruang pengeringan ageung: kalayan ukuran anu pinuh dibuka tina 168 x55.5 x106cm (W x H x D), dina rak pengering ieu ngagaduhan rohangan pikeun garing dina panjangna 16m, sareng seueur beban cuci tiasa garing dina sakali.2.Kapasitas bantalan anu saé: Kapasitas beban rak baju nyaéta 15 kg, Struktur rak pengering ieu kuat, janten anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan oyag atanapi ambruk upami baju beurat teuing atanapi beurat teuing.Bisa nahan baju kulawarga.3.Two desain jangjang: Kalawan dua nambahkeun ...

  • Clothes Dryer Winged Folding Racks

    Baju Dryer Jangjang tilepan rak

    Rincian produk 1. rak dryer lawon ieu 15m total spasi garis.2. rak dryer lawon tilepan Ieu gampang melu datar pikeun neundeun.3. mékanisme Ngonci aman tur basajan.4. Bahan: ABS + PP + Bubuk Steel 5. Jangkungna adjustable Buka ukuran: 127 * 58 * 56cm, 102 * 58 * 64cm Ukuran tilepan: 84 * 58.5 * 9cm Beurat: 3kgs Kawat baja: D3.5mm Steel tube: D12mm Aplikasi

  • Folding Tower Clothes Airer

    Tilepan Tower Baju Airer

    Rincian Produk 3 Tier Folding Tower Clothes Airer Multifunctional Folding Rotary Airer, Unggal Tingkat Bisa Dipiceun Garansi Sataun Pikeun Nyadiakeun Palanggan Palayanan Komprehensif Jeung Wijaksana Kahiji Ciri: Sapuluh Tabung Pikeun Unggal Tilu Lapisan Pikeun Garing, Kalayan Luas Ruang Pengeringan Kadua Ciri: Desain Tilepan, Retracts Lamun Teu Digunakeun, Ngahemat Spasi Leuwih Pikeun Anjeun Ciri Katilu: Sumbu Lemes Jeung Kokoh, Gampang Dilipat Ciri Kaopat: Pipa Baja Jeung Plastik...

Nyarankeun Produk

WARTA

  • Kumaha ngagaringkeun baju tanpa balkon?

    Ngeringkeun baju mangrupikeun bagian anu penting dina kahirupan bumi.Unggal kulawarga gaduh metode pengeringan sorangan saatos nyeuseuh baju, tapi kalolobaan kulawarga milih ngalakukeunana di balkon.Najan kitu, pikeun kulawarga tanpa balc ...

  • Garingkeun Baju Anjeun Gancang sareng Gampang Ku Pi...

    Garingkeun Baju Anjeun Gancang Jeung Gampang Ku Pilihan Kami Tina Garis Cuci Rotary Pangsaéna Hayu urang nyanghareupan éta, teu aya anu resep nongkrong cucina.Tapi bari tumble dryers hébat ...

  • Hot Selling Retractable Clothesline

    ✅ Cahaya Sareng Kompak - Garis baju portabel anu hampang pikeun kulawarga anjeun.Ayeuna anjeun tiasa ngagaringkeun cucian di jero ruangan sareng di luar.Alus pisan pikeun Hotel, Patio, Balkon, Kamar Mandi, Pancuran, Dek, kémping sareng seueur deui ...

  • Jero rohangan / Outdoor adjustable Retractable Clothesline

    jero rohangan / outdoor adjustable Retractable Clothesline ngahemat spasi: The retractable na adjustable garis merlukeun spasi minimal, tapi nawarkeun Anjeun garis generously ukuranana pikeun drying (84 total inci);Perf...

  • Rak laundry Foldable pikeun Air Drying Busana

    Rak drying baju pikeun hemat energi jeung drying hipu jadi baju anjeun tahan leuwih lila Dijieunna tina baja awét acan lightweight nu gampang pikeun mindahkeun tina kamar ka kamar;ngadukung nepi ka 32 pon Akordion...