Produk Anyar

  • Outdoor 4 Arms fFolding Rotary Airer

    Outdoor 4 Arms fFolding Rotary Airer

    Detail Produk 1. Bahan: baja dicat + bagian ABS + garis PVC.Diameter garis pvc 3mm, tali ora gampang putus.account anyar, awet, bagean plastik ABS.mandhiri, apik, perak, tabung aluminium anti-karat, struktur padhet.2. Dhuwur sing bisa diatur: Wis Nyetel pengering kanthi lancar menyang dhuwur kerja sing cocog.Ana macem-macem kios kanggo nyetel dhuwur saka garis ngumbah Rotary kanggo pangatusan lan nyetel tightness saka tali 3.Foldable lan rotatable desain pena 4 lengen nalika digunakake, mbukak ...

  • 4 Arms Extendable Folding Outdoor Rotary Airer

    4 Arms Extendable Folding Outdoor Rotary Airer

    Detail Produk 1. Bahan: baja dicat + bagian ABS + garis PVC.Diameter garis pvc 3mm, tali ora gampang putus.account anyar, awet, bagean plastik ABS.mandhiri, apik, perak, tabung aluminium anti-karat, struktur padhet.2. Dhuwur sing bisa diatur: Wis Nyetel pengering kanthi lancar menyang dhuwur kerja sing cocog.Ana macem-macem kios kanggo nyetel dhuwur saka garis ngumbah Rotary kanggo pangatusan lan nyetel tightness saka tali 3.Foldable lan rotatable desain pena 4 lengen nalika digunakake, mbukak ...

  • Green Telescopic Support Washing Line Prop 2.4m

    Ijo Teleskopik Dhukungan Washing Line Prop 2.4m

    Detail Produk Item No. Deskripsi Spesifikasi Kemasan L*W*H NW/GW 20/40/40' H ft LYB 101 2.4m sarung sandhangan karo kunci twist tabung lapisan bubuk diameter njaba: 19mm diameter ing jero: 16mm dawa: 240cm Bobot: 605g 1 PC/insert Lab Warna + kantong plastik 12 Pcs/Ctn 138*13.5*6cm, 8/8.5 30600 / LYQT 101 ROTARY COVER Tahan Air, Anti-UV, 70g/m2 Ukuran Jual: 165*28CM Berat: 78.5g Warna Lab 1PC + kantong plastik 50 Pcs/CTN 30*22*26, 4.5/5 LYQT 102 ROTARY C...

  • 2.4m Green Metal Telescopic Support Washing Line Prop

    2.4m Green Metal Teleskopik Dhukungan Washing Lin...

    Detail Produk Item No. Deskripsi Spesifikasi Kemasan L*W*H NW/GW 20/40/40' H ft LYB 101 2.4m sarung sandhangan karo kunci twist tabung lapisan bubuk diameter njaba: 19mm diameter ing jero: 16mm dawa: 240cm Bobot: 605g 1 PC/insert Lab Warna + kantong plastik 12 Pcs/Ctn 138*13.5*6cm, 8/8.5 30600 / LYQT 101 ROTARY COVER Tahan Air, Anti-UV, 70g/m2 Ukuran Jual: 165*28CM Berat: 78.5g Warna Lab 1PC + kantong plastik 50 Pcs/CTN 30*22*26, 4.5/5 LYQT 102 ROTARY C...

  • Retractable Wall Mounted Washing Line

    Garis cuci sing dipasang ing tembok sing bisa ditarik

    Detail Produk 1. Bahan berkualitas tinggi - Kokoh, awet, tahan karat, anyar, stabil UV sing kuwat, tahan cuaca lan banyu, kasus pelindung plastik ABS.Siji garis poliester dilapisi PVC, diameter 3.0mm.Tali jemuran iki nduweni 2 ukuran: 6m utawa 12 m saben baris, total ruang pangatusan 6m / 12m.Kanggo 6m clothesline, ukuran produk 18.5*16.5*5.5cm;Kanggo 12 meter clothesline, ukuran produk 21*18.5*5.5cm.Kothak standar kanggo jemuran yaiku kothak putih, lan kita nggunakake b coklat sing kuat lan dipercaya ...

  • Retractable Clothes Drying Rack

    Rak Pengeringan Sandhangan sing bisa ditarik

    Detail Produk 1. Ruang pangatusan gedhe: kanthi ukuran 197.2 x 62.9 x 91cm (W x H x D) kanthi ukuran 197.2 x 62.9 x 91cm (W x H x D), pengering tumble iki tekan dawa pangatusan 20m, cocog kanggo kira-kira 2 isian mesin cuci;ing loro swiwi garing sampeyan bisa garing sandhangan, sprei utawa duvets;maks.2. Kapasitas bantalan sing apik: Kapasitas beban rak sandhangan yaiku 15 kg, Struktur rak pangatusan iki kuwat, mula sampeyan ora perlu kuwatir babagan goyang utawa ambruk yen sandhangane abot banget utawa abot banget.Iku bisa tahan ...

  • Collapsible Clothes Folding Hangers

    Gantungan Gantungan Baju Bisa Dilipat

    Detail Produk 1. Ruang pangatusan gedhe: kanthi ukuran sing mbukak (75-126) * 170 * 64mm (W x H x D), Ing rak pengeringan iki ana papan kanggo garing nganti dawane 16m, lan akeh beban cuci. bisa garing bebarengan.2. Kapasitas bantalan sing apik: Kapasitas muat rak sandhangan yaiku 35 kg, Struktur rak pangatusan iki kuat, dadi sampeyan ora perlu kuwatir yen goyang utawa ambruk yen sandhangane abot banget utawa abot banget.Bisa tahan sandhangan kulawarga.3. Multifungsi: Sampeyan bisa ...

  • Collapsible Clothes Folding Rack

    Rak Lipat Sandhangan sing bisa dilipat

    Detail Produk 1. Ruang pangatusan gedhe: kanthi ukuran sing mbukak (75-126) * 170 * 64mm (W x H x D), Ing rak pengeringan iki ana papan kanggo garing nganti dawane 16m, lan akeh beban cuci. bisa garing bebarengan.2. Kapasitas bantalan sing apik: Kapasitas muat rak sandhangan yaiku 35 kg, Struktur rak pangatusan iki kuat, dadi sampeyan ora perlu kuwatir yen goyang utawa ambruk yen sandhangane abot banget utawa abot banget.Bisa tahan sandhangan kulawarga.3. Multifungsi: Sampeyan bisa ...

  • Folding Clothes Drying Rack

    Rak Pengeringan Sandhangan Lipat

    Detail Produk 1. Ruang pangatusan gedhe: kanthi ukuran 168 x 55.5 x 106cm (W x H x D), kanthi ukuran 168 x 55.5 x 106cm (W x H x D), ing rak pengeringan iki ana papan kanggo garing nganti dawane 16m, lan akeh beban cuci bisa dikeringake ing sapisan.2. Kapasitas bantalan sing apik: Kapasitas beban rak sandhangan yaiku 15 kg, Struktur rak pangatusan iki kuwat, mula sampeyan ora perlu kuwatir babagan goyang utawa ambruk yen sandhangane abot banget utawa abot banget.Bisa tahan sandhangan kulawarga.3.Two wings design: Kanthi loro nambah ...

  • Aluminum Folding Clothes Drying Rack

    Rak Pengeringan Pakaian Lipat Aluminium

    Detail Produk 1. Ruang pangatusan gedhe: kanthi ukuran 168 x 55.5 x 106cm (W x H x D), kanthi ukuran 168 x 55.5 x 106cm (W x H x D), ing rak pengeringan iki ana papan kanggo garing nganti dawane 16m, lan akeh beban cuci bisa dikeringake ing sapisan.2. Kapasitas bantalan sing apik: Kapasitas beban rak sandhangan yaiku 15 kg, Struktur rak pangatusan iki kuwat, mula sampeyan ora perlu kuwatir babagan goyang utawa ambruk yen sandhangane abot banget utawa abot banget.Bisa tahan sandhangan kulawarga.3.Two wings design: Kanthi loro nambah ...

  • Clothes Dryer Winged Folding Racks

    Pengering Sandhangan Rak Lipat Winged

    Detail Produk 1. Rak pengering kain iki nduweni ruang baris total 15m.2. rak dryer kain lempitan iki gampang kanggo melu warata kanggo panyimpenan.3. Mekanisme ngunci aman lan prasaja.4. Bahan: ABS + PP + Baja Bubuk 5. Dhuwur sing bisa diatur Ukuran mbukak: 127 * 58 * 56cm, 102 * 58 * 64cm Ukuran lipat: 84 * 58.5 * 9cm Bobot: 3kgs Kawat baja: D3.5mm Tabung baja: D12mm Aplikasi

  • Folding Tower Clothes Airer

    Menara Lipat Clothing Airer

    Detail Produk 3 Tier Folding Tower Clothes Airer Multifunctional Folding Rotary Airer, Saben Tingkat Bisa Dicopot Garansi Setaun Kanggo Nyedhiyakake Pelanggan Layanan sing Komprehensif lan Dipikir-pikir Karakteristik Kapisan: Sepuluh Tabung Kanggo Saben Telung Lapisan Kanggo Garing, Kanthi Area Pengeringan Kapindho Karakteristik: Desain Lempitan, Retracts Yen Ora Digunakake, Ngirit Ruang Luwih Kanggo Sampeyan Karakteristik Katelu: Sumbu Gamelan Lan Kokoh, Gampang Dilipat Karakteristik Papat: Pipa Baja lan P...

Rekomendasi Produk

PAWARTA

  • Carane garing sandhangan tanpa loteng?

    Pangatusan sandhangan minangka bagean penting ing urip omah.Saben kulawarga duwe cara pangatusan dhewe sawise ngumbah sandhangan, nanging umume kulawarga milih nindakake ing loteng.Nanging, kanggo kulawarga tanpa balc ...

  • Garing Sandhangan Sampeyan Cepet lan Gampang Kanthi Pi...

    Garing Sandhangan Sampeyan Cepet Lan Gampang Kanthi Pamilihan Garis Cuci Rotary Paling Apik Ayo, ora ana sing seneng nggantung.Nanging nalika tumble dryers apik ...

  • Hot Selling Retractable Clothesline

    ✅ Cahya Lan Kompak - Garis sandhangan portabel sing entheng kanggo kulawarga sampeyan.Saiki sampeyan bisa garing umbah-umbah ing njero ruangan lan njaba.Apik banget kanggo Hotel, Patio, Balkon, Kamar Mandi, Pancuran, Dek, Kemah lan liya-liyane ...

  • Ing njero ruangan / njaba ruangan sing bisa diatur busana sing bisa ditarik

    Ing njero ruangan / njobo luwes Retractable Clothesline SPACE SAVING: Garis retractable lan luwes mbutuhake papan paling tithik, nanging nawakake garis generously ukuran kanggo pangatusan (84 total inci);Perf...

  • Rak Laundry Foldable kanggo Busana Pangeringan Udara

    Rak pangatusan sandhangan kanggo ngirit energi lan pangatusan sing lembut supaya sandhangan sampeyan luwih awet Digawe saka baja sing awet nanging entheng sing gampang dipindhah saka kamar menyang kamar;ndhukung nganti 32 kilogram Accordion ...