Kahi e waiho ai i kahi lole hiki ke huki hou.Hana a hana ʻole.

Nā Koina Wahi.
Manaʻo mākou ma kahi o 1 mika ma nā ʻaoʻao ʻelua o kalole loleaka, he alakai wale no keia.ʻO kēia ka mea i ʻole e pā nā lole i ka makani a pā i nā mea e like me nā pā.No laila pono ʻoe e ʻae i kēia wahi me ka laula o ka lole lole hiki ke huki ʻia i kāu makemake.ʻAʻole koʻikoʻi ka wahi e pono ai ma mua a ma hope o ka lole.

Koi kiekie.
E hōʻoia ʻaʻohe ou lālā lāʻau a i ʻole nā ​​mea ʻē aʻe e hoʻopilikia ai i kalole loleke hooloihiia a piha loa.
Pono ke kiʻekiʻe ma mua o nā ʻano lole lole ʻē aʻe.E hōʻoia i ka liʻiliʻi o 200mm ma luna o ke kiʻekiʻe o nā mea hoʻohana.ʻO kēia no ka mea e hoʻolōʻihi ʻia nā kaula lole hiki ke hoʻihoʻi ʻia me ke kau ʻana ma luna o lākou a pono kekahi uku e kūʻē i kēia.E hoʻomanaʻo i ka lōʻihi o ka hoʻolōʻihi ʻana o ka lole lole, ʻoi aku ka nui o ke kiko a ʻoi aku ke kiʻekiʻe o ke kaula lole e kau ʻia.Pono e hoʻokomo i ka lole lole ma kahi me kahi lepo paʻa a ʻoi aku ka maikaʻi.Ua maikaʻi inā loaʻa iā ʻoe kekahi gradient i ka ʻāina e like me ka lōʻihi o kona kiʻekiʻe ma ka lōʻihi o ke kaula lole.

ʻO nā lua kau paʻa.
Hoʻohana wale kēia inā he "pā i ka paia" kāu hoʻonohonoho hoʻihoʻi ʻia a i ʻole he "pā e kau ai".
Hiki iā ʻoe ke kau i kahilole lole hiki ke huki houi ka pā pōhaku ʻoiai ʻoi aku ka lōʻihi o ka pā ma ka liʻiliʻi 100mm ākea ma mua o ka lole lole āu e makemake ai. Aia ka ʻikepili ākea ma ka ʻaoʻao o ka lole lole āu e makemake ai.
Inā ʻoe e kau nei i ke keʻena ma kahi pā i ʻaʻahu ʻia a laila pono e hoʻopaʻa ʻia ke kaula lole i nā studs o ka paia.ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hoʻoponopono i ka pale.He mea kakaikahi no ka laula o ka paia studs e mare me na clothesline heleuma wahi.Inā ʻaʻole i male ka laulā me ka lole lole a laila hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kahi papa kākoʻo.E kūʻai i papa ma kahi o 200mm kiʻekiʻe x 18mm mānoanoa x ka laulā o ke kaula lole a me ke ana ʻana i ka papa e hiki mai ana ma waho.'O ia ho'i, e 'oi aku ka laulā o ka papa ma mua o ke kaula lole.Hoʻopili ʻia ka papa i nā studs a laila ka lole lole i ka papa.ʻAʻole mākou e hāʻawi i kēia mau papa no ka mea pono lākou i ka pena e kūpono i kou kala paia ma mua o ke kau ʻana.Hiki iā mākou ke hoʻokomo i kēia mau papa no ʻoe me ka uku ʻole inā kūʻai ʻoe i kā mākou pūʻolo hoʻonohonoho.
Pono e hoʻopaʻa ʻia ka makau ma ka ʻaoʻao hoʻokipa no ka paia i ka paia a i ʻole ka pou i ka paia i loko o kahi stud.ʻO ka maʻamau, ʻaʻole koi ʻia ka papa hope i kēia hihia no ka mea pono hoʻokahi stud.

Mau Piwa Mahope.
E hōʻoia pono ʻaʻole ʻoe i loaʻa i nā conduit e like me ke kinoea wai a i ʻole ka mana i loko o 1 mika o nā wahi pou a i ʻole ma loko o 600mm i ka hohonu o nā pou.
E hōʻoia i ka liʻiliʻi loa o 500mm o ka hohonu o ka lepo no nā kumu paʻa kūpono no kāulole lole.Inā loaʻa iā ʻoe ka pōhaku, nā pōhaku lepo a i ʻole ke koʻikoʻi ma lalo a i ʻole ma luna o ka lepo a laila hiki iā mākou ke wili i kēia no ʻoe.ʻO ia kahi lawelawe uku hou a mākou e hāʻawi ai ke kūʻai ʻoe i kahi pūʻolo hoʻonohonoho mai iā mākou.
E hōʻoia ʻaʻole he one kou lepo.Inā loaʻa iā ʻoe ke one, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kahi laina lole hiki ke hoʻihoʻi ʻia.I ka wā lōʻihi, ʻaʻole ia e noho pololei i ke one.


Ka manawa hoʻouna: Sep-20-2022