Atina'e ole Lumana'i ole Maketi Fa'amago Oe

O oloa faʻamago lavalava o le a faʻalauteleina i le itu o le faʻailoga, faʻapitoa ma le fua.
A'o fesuia'i le manatu o le taumafaina mai le aofa'i o le taumafaina i le fa'aogaina lelei, o mana'oga a tagata fa'atau mo oloa fa'amago lavalava e le'o toe mana'omia.O le fa'avasegaina o fa'amatalaga fa'amatalaga ua fa'atelevaveina ai le ta'uta'ua o mea fa'amamago lavalava, ma ua fa'ailoa e le au fa'atau oloa fa'amago lavalava O le poto ua atili loloto ma loloto, ma ua fa'atumauina manatu fa'atau fa'atau.
I le lumanaʻi, o kamupani faʻagogo lavalava o le a faʻafetaui i suiga o maketi, i lalo o le faʻavae o le maualuga o le homogeneity oloa, e ala i le fatufatuaʻi ma le tomai faʻapitoa o loʻo atagia i auiliiliga.I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona faʻalauteleina le gafatia o maketi o lavalava faʻagogo, ma o le a sili atu le maualuga o manaʻoga mo pisinisi faʻapitoa, o pa puipui o le ulufale atu o le a maualuga ma maualuga atu, ma o le tauvaga o le a sili atu ma sili atu ona malosi.O kamupani fa'ailoga, fa'apitoa ma fa'atautaiga tetele o le a tele atu fa'amoemoega tau maketi.
O le masini fa'amago lavalava atamai o le a avea ma masani.
O fata faʻamago ua faʻafetaui i manaʻoga o le olaga o le tagata mai le faʻagogo faʻagogo lima ma faʻagogo faʻagogo lima i le faʻamalo eletise eletise o loʻo iai nei. o loʻo faʻatusalia ai le taunuu mai o le vaitau o le fale atamai. Mai le vaaiga o manaoga o tagata faʻatau, o le manaʻoga o tagata faʻatau mo faʻamago fata ua tulaʻi mai foʻi le faʻaogaina faigofie manaʻoga i manaʻoga lautele mo le mamanu atoa, galuega, lanu, ma le tautua o le oloa. O fata fa'amago eletise e faigofie ona fa'agaoioia, atoatoa i galuega, ma matagofie i foliga.O oloa ia e sili ona atagia ai mana'oga o tagata ma o le a avea ma masani i le lumana'i.O fata faʻamago eletise o le a atiaʻe i se faʻataʻitaʻiga atamai, siosiomaga faʻalelei ma maualalo-carbon atinaʻe. Ona o le laina lavalava e faigofie ona faʻaumatia ma faʻapipiʻi, e mafai ona faʻaaogaina i nofoaga eseese, ma mafai ona faʻapipiʻi i luga o poletito ma totonu.Afai e te manaʻo e sili atu le susulu o le la, e faigofie lava ona seti i fafo.O le laina lavalava e faia i le uaea uamea e mafai ona tuʻuina atu le faʻamuamua pe a faʻatau, lea e malosi le gafatia, foliga matagofie ma le faʻaogaina.
O le fale atamai o le a avea ma taʻiala masani.
Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o le tamaoaiga i le lalolagi i aso nei, o le tele o elemene tekonolosi e pei o le atamai mamao mamao, faʻaogaina otometi tekinolosi, faʻaogaina tekinolosi, ma isi mea ua tuʻufaʻatasia i le poto faʻasaienisi ma tekinolosi, faʻapea foʻi ma tekonolosi fou e pei ole Initaneti feaveaʻi, faʻaogaina o ao. , ma fa'amaumauga tetele e fa'avae i luga o tekonolosi komepiuta.O nei tekinolosi maualuga-tekinolosi o le a faʻaogaina ai le gaioiga o le fata faʻamago sili atu ona atoatoa ma fou.
O fale atamai e maua ai e tagata ni olaga sili atu ona atamamai, lea e atagia mai i oloa faʻamago fata, e mafai ai e le toʻatele o tagata faʻaoga fale ona iloa le faʻaogagofie e aumaia e tekinolosi ma faʻaleleia olaga o tagata.O loʻo vaʻaia o fale atamai o le a sili atu ona lauiloa i le lumanaʻi.


Taimi meli: Iul-27-2021